Bemutatkozunk

A Loxodon Gépgyártó Kft. 2002-ben alakult, egy nemzetközi szabadalommal védett Vasúti Konténerátrakó Berendezés kifejlesztésére és gyártására. Szakembereink hosszú ideje foglalkoznak annak a kérdésnek a megválaszolásával, hogy a belföldi árúforgalom miért a közutakon és miért nem a környezetbarát vasúton bonyolódik. Úgy tűnik, megtaláltuk a megfelelő választ, melyet a kapcsolódó hivatkozások oldalon részletesen bemutatunk.

Röviden a lényeg egyrészt egy új vasúti konténerátrakó berendezés (HCT), amely hatékonyan képes működni vasúti felsővezeték alatt is. Emellett a konténerszállító vonatok menetrendszerinti közlekedtetése a másik szükséges elem.

A két dolog (HCT + menetrendszerinti konténerszállító vonatok) - bármennyire is hihetetlen, de már belföldi szállítás esetén is - árban és időben is  versenyképes szállítást tesz lehetővé a tisztán közúti fuvarozással szemben.

Ha Önnek számít a környezetvédelem, komolyan gondolja a fenntartható fejlődést, szeretné csökkenteni a szállítással kapcsolatos költségeit, akkor az általunk kínált megoldások között minden bizonnyal megtalálja a megfelelő választ.

Ha ezek után is maradnak kérdései, esetleg kétsége merül fel, vagy szeretné támogatni elgondolásunkat, netán építő jellegű javaslata van, várjuk jelentkezését a honlapon megtalálható elérhetőségeken.